Vision |

Team Impossible handler om mennesker, der oplever hver dag som en gave, hver dag med sin udfordring om at blive bedre. Fra start, påtog de sig at skubbe grænser ud over det, som alle troede ikke var gennemførlige, at overvinde deres egne grænser og forme deres liv på en måde, som ingen ville have troet muligt.

Vores vision tager udgangspunkt i det EKSTREME, ALDRIG AT GIVE OP. men mest af alt handler det om at inspirere andre til også at udfordre disse ord for at opnå noget bedre eller endda unikt for sig selv og på deres side til at inspirere andre . Vi tror på, at vi kan rulle snebolden og, hvorfor ikke, endda skabe en lavine af positivisme og håb om opnåelige umulige gerninger.

Hvis du tror på forandring og udfordringer, sindets kraft og et sundt liv, så meget som vi gør, så  slut dig til os, kom med i TEAM IMPOSSIBLE!

Ved at sponsorere os vil du være en væsentlig del af vores initiativ og synlig hver gang vi går ud for at opnå det uopnåelige. Du kan hjælpe os med at ændre folks liv til det bedre.

Vores sponsorplaner er fleksible og vi kan tilpasse planerne til dig og dine visioner.